قند شکن - An Overview

یبوست مزمن به علت وجود یک بیماری جدی با علت زمینه‌ای (برای مثال، تومورهای روده بزرگ) نیاز به ارزیابی فوری دارد

تنبلی کولون وجود مدفوع برای مدت‌زمان طولانی درون روده‌ی بزرگ را تنبل می‌کند و پاسخ طبیعی حرکت روده و لوله‌ی گوارشی را به ورود غذا تضعیف می‌کند.

یبوست در خانم ها نسبت به آقایان شیوع بیشتری دارد. به نظر می رسد تغییرات سطح هورمون‌های زنانه (استروژن و پروژسترون) طی دوره قاعدگی و نیز بارداری در شیوع بیشتر این اختلال در زنان نقش داشته باشد.

مریم نوایی در در مورد رشد و تکامل کودکان بخوانید و بدانید

اگر کودک شما شیر خشک می خورد، همیشه قبل از افزودن پودر شیر خشک ابتدا میزان آب را اندازه بگیرید – این به اطمینان از درست بودن نسبت آب به شیر خشک کمک می کند.

در صورتی که خیلی وضعیت حادی دارید میتونید از قرص و شیاف بیزاکودیل نیز استفاده کنید.

تغییرات هورمونی و همچنین تغییر در سبک زندگی می تواند باعث ایجاد یبوست شود.

از عوارض عدم درمان این بیماری می توانیم به این موارد اشاره کنیم:

سلام من دو هفتس که از دارو های ضد اضطراب و ضد افسردگی استفاده میکنم بخاطر عوارضشون دچار یبوست شدم سی لاکس خوردم ولی جواب چندانی نگرفتم

هستید مشکل یبوست را حل کنید و حتما به پزشک مراجعه کنید. در صورتی که تا زمان مراجعه به پزشک سوزش شدیدی احساس می کنید می توانید به ناحیه عسل بمالید تا کمی التیام یابد و در هنگام دفع سوزش یبوست شدید کمتری احساس کنید. همچنین تقریبا ۸ تا ۱۰ لیوان در روز آب بنوشید. مقعد را با دستمال زبر و خشن پاک و یا خشک نکنید برای این کار از دستمال مرطوب مخصوص استفاده نمایید، مثل دستمال مربوط کودکان و دستمال مرطوب بانوان.

تغییر رژیم غذایی و افزایش سطح فعالیت بدنی ساده ترین و سریع ترین راه برای رفع یبوست است. می توانید تکنیک های زیر را نیز امتحان کنید:

در صورتی که فرزند شما به آلرژی مبتلا است، احتمالا علائم آزار دهنده ای را تجربه خواهد کرد. بسیاری از والدین، به دنبال این هستند که کودک خود را به بهترین دکتر برای درمان آلرژی ببرند تا بتوانند این مشکل را درمان کنند. لازم به ذکر است که آلرژی ممکن است قابل درمان نباشد، اما یک پزشک خوب می تواند با تشخیص درست، مدیریت علائم و کمک به والدین برای جلوگیری از بروز علائم بیشتر، در بهبود فرزند شما نقش مهمی را ایفا کند.

یبوست یکی از مشکلات شایع در دوره بارداری است. حدود نیمی از خانم ها در دوران بارداری، به ویژه در سه ماهه سوم بارداری، دچار یبوست می‌شوند.

یکی از علت های اصلی ابتلا به یبوست دو بیماری هموروئید یا بواسیر و شقاق مقعدی هستند. زیرا زمانی که افراد به این دو عارضه نشیمنگاهی مبتلا می شوند، به دلیل درد و سوزش از رفتن به دستشویی خودداری می کنند. در نتیجه مدفوع سفت شده و یبوست ایجاد می شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *